“Vatanlarını yaşanmaz bulanlar, vatanlarını “yaşanmaz”laştıranlardır”
(Cemil Meriç-Bu Ülke)
Bu hikayeyi okumak için leylek hikayesi isimli kitabımı satın alabilirsiniz.
Sakarya – (02.07.2020)
TEŞEKKÜR: Bu hikayemi özenle değerlendirip eleştiri, yorum ve düzeltmeleri ile hikayeme ayrı bir soluk katan Değerli öğrencim Elif YILMAZ’a şükranlarımı sunarım. Yine düzeltmelerde bulunan ve bazı hususlarda kendisiyle istişare ettiğim değerli öğrencim Mustafa DÜNDAR’a teşekkür ederim.
Ayrıca yazıma değerli yorum ve eleştirileri ile değer katan “Edebi Çalışma Grubu” muzun değerli öğrencileri; Nisa Nur KÖKSAL’a, Mustafa SİNCAR’a, Selman Serdar KAR’a, Muhammed Enes TAVLİ’ye ve Zeynep ERTEK’e ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ahmet Fevzi KİBAR
Tek solukta okudum, kaleminize sağlık. Betimlemeleriniz o kadar güçlü ki araba bagajında gittiğine bi yandan üzülen içten içe de yerinin orası olduğunu kabullenen çocugun bir an ben olduğumu düşündüm. Birlikteliğin sadece kötü olaylarla beraber meydana geleceği düşüncesi bizleri benliğimizden uzaklaştırıyor. Umuyorum ki insan kelimesinin anlamını, var olmanın bir başkasının varlığıyla mümkün olduğunu,beraberliğin ve birlikteliğin bizler için vazgeçilmez olduğunu bir şeyler geç olmadan tekrar hatırlarız. Bunu bizlere yazınızla bir kere daha gösterdiğiniz icin teşekkür ederim.
Bu güzel yorumun için teşekkürler Betül, yekdiğerimize olan ihtiyacı en kısa sürede farkedebilmek dileğiyle..
Bu güzel yorumun için teşekkürler Betül
Betimlemeler, geçişler yine çok başarılı okuması inanılmaz zevkli tebrik ediyorum Fevzi Bey.
Teşekkürler Çiğdem Hanım,
Kazanın sebebi neymiş ki? Hastaneye götürülen insanlar arasında ölen oldu mu acaba?
Evet ölenler, sakat kalanlar vardı. Kazanın sebebi hikayede mevcut Ferhat Bey,
Çok güzel akıcı yazmışsinız. Kaleminize sağlık hocam @ahmetfevzikibar
Teşekkürler Mustafa,
İnanılmaz etkiliyici betimlemeleriniz sayesinde sanki ben de bir figüran oldum bu hikayede. Çok haklı bir eleştiriydi ayrıca. Tebrik ediyorum Hocam
Teşekkürler Ece,
Harika bir yazı olmuş. Tebrik ederim hocam.